I de seneste år er klassekampen spidset til over hele Latin Amerika. Mange steder er tingene blevet stillet på spidsen: Enten tager de fattige bønder et stykke land og gør det til deres eget, eller de sulter. Enten tager arbejderne kontrollen med fabrikken og den kører videre, eller bosserne lukker den og de mister deres job.

Derfor er der den 8.-10. december indkaldt til et panamerikanske møde til forsvar for rettigheder, en jordreform og industrien. Mødet finder sted i Joinvile i Brasilien og er hovedsagligt indkaldt fabriksbesættelsesbevægelsen og kan ses som en forsættelse "Den første lantin amerikanske samling af besatte fabrikker" (læs engelsk artikel)

Mødet afspejler et kvalitativt skridt fremad i fabriksbesættelsesbevægelsen over hele den amerikanske kontinent, da det gør en større koordination og integration af bevægelsen på internationalt niveau mulig.

Blandt indkalderne er bl.a.: "Rådet for Brasiliens besatte fabrikker", "Argentinas Nationale Bevægelse for Besatte Fabrikker" (MNER), den "Venezuelanske Revolutionære Front af arbejdere på besatte fabrikker" (FRETECO) og "Brasiliens landløse bønders bevægelse" (MST).

Alan Woods, redaktør for vores internationale side In Defence of Marxisme vil også være til stede.

Hent opreklamerings folderen

Yderligere information

Denne side bruger cookies. Du kan se mere om dem HERVed din fortsatte brug af vores side accepterer du vores Persondatapolitik.