Fra midten af februar og tre uger frem, lancerer Hands Off Venezuela i Danmark en lille kampagne, hvor vi vil arrangere møder med foredrag, film- og videofremvisninger om den revolutionære proces i Venezuela, diskussionerne om socialisme, den spændende bevægelse med fabriksbesættelser og arbejderkontrol, udryddelse af analfabetisme og fattigdom.

Andreas Bülow har boet over et år i landet og deltaget i den revolutionære bevægelse der. Han vil dels give en øjenvidneberetning og dels forsøge at forklare baggrunden for revolutionen, kuppet i 2002, arbejdsgiver-lockouten i 2002-2003, valgene og folkeafstemningerne i 2004, 2005 og senest den 3. december.

abtalevenezuela

Er Venezuela på vej imod socialisme? Hvilke problemer og farer er der for den venezuelanske revolution? Hvordan står de sociale bevægelser og fagforeningerne i processen? Hvad betyder den seneste valgsejr for Chávez ved valget den 3. december??

Udover foredrag og diskussion, vil vi også prøve at arrangere fremvisning af dokumentar-filmen ”The revolution will not be televised” (”Kuppet indefra” på dansk), som viser hvordan en folkelig opstand nedkæmpede de rige magthaveres kup imod Chávez-regeringen, i april 2002.

Foreløbigt program:

14.2: Vejle. Kl. 19, i Bygningen, ved Anlæget 14. (arrangeret i samarbejde med SUF-Vejle)

15.2: Aalborg. Kl. 19, i socialisternes hus.
(arrangeret i samarbejde med SUF-Aalborg)

17.2
: København. Nørre Allés medborgerhus, kl. 10-17. Se mere her.
(også talere fra Enhedlisten og Internationalt Forum)

19.2
: Albertslund (tid og sted kommer snarest).

26.2: Aarhus, kl.20.00, i Sølystgade Beboerhus,
Sølystgade 30, 8000 Århus C

28.2: Roskilde, kl.19.00 på Gimle
(arrangeret i samarbejde med SUF-Roskilde)
 

Yderligere information

Denne side bruger cookies. Du kan se mere om dem HERVed din fortsatte brug af vores side accepterer du vores Persondatapolitik.