Kalender:
Revolutionære Socialister
Dato:
21.09.2019 16:00 - 23:00
Sted:

Beskrivelse

Find eventet her

I månedsvis har hundredtusinder af unge over hele verden protesteret og strejket for at råbe politikerne op. I årevis har politikerne snakket og snakket. Aftaler er blevet forhandlet. Valget blev i medierne karakteriseret som et “klima-valg”. Men virkelig handling, der her og nu starter en radikal omstilling af økonomien til grøn produktion og infrastruktur, ser vi intet af. Det er varm luft og hensigtserklæringer.

Der tegner sig et mønster: Politikerne lover, at alt nok skal gå, mens NGO’erne og de politisk korrekte liberale fortæller os, at hvis det alligevel ikke går, så er det ikke systemets skyld, men derimod DIN skyld. Hvis DU ikke spiser den korrekte mad og køber de korrekte forbrugsvarer er DU skyld i klimakrisen. Men hvordan kan et problem, der tydeligvis er systemisk og endda verdensomspændende, nogensinde løses individuelt? Ideen om politisk forbrug og det individuelle ansvar for systemiske problemer afleder vores opmærksomhed fra de virkelige årsager og tjener kun ét formål: at splitte os. Det er kapitalejerne og det politiske systems forsøg på at spille os ud imod hinanden. Så kan vi stå og udskamme hinanden, imens de, der virkeligt er ansvarlige - kapitalejerne der profiterer på forurenende produktion - går ram forbi.

Klimakrisen er udtryk for en ud af en række kriser i det nuværende socio-økonomiske system; kapitalismen. Et system der producerer efter profit og ikke behov. Et system der er baseret på at en forsvindende lille gruppe i toppen af samfundet udbytter arbejderklassen og naturen.

Derfor siger vi: Riv problemet op ved roden! Organiser dig! Bliv en del af kampen mod kapitalismen og for socialisme. Klimakamp er klassekamp.

Kom med til Revolutionær lørdag:
Kl. 16.00 Hvorfor klimakamp er klassekamp og hvad der må gøres
Kl. 18.00 Aftensmad (50 kroner) og fest/uformel diskussion
Kl. 23.00 Farvel

Tid. Lørdag den 21. september kl. 16
Sted: Osramhuset, Lille sal, Valhalsgade 4, 2200 København

Yderligere information

Denne side bruger cookies. Du kan se mere om dem HERVed din fortsatte brug af vores side accepterer du vores Persondatapolitik.