Kalender:
Revolutionære Socialister
Dato:
03.09.2019 17:30 - 19:00
Sted:

Beskrivelse

Find eventet her

 

Den racistiske og sexistiske præsident og klimabenægter Donald Trump kommer til Danmark. Han ønsker oprustning i Grønland og Arktis. De danske politikere fordømte engang Trump i forargede vendinger. Men når han dukker op, får piben en anden lyd! Vi siger nej til hykleriet! Vi siger: Ned med Trump og hans medløbere! Nej til racisme! Nej til sexisme! Nej til imperialistiske interventioner i Mellemøsten! Nej til oprustning i Arktis! Stop Trumps smadring af miljøet! Bekæmp klimakatastrofen - vælt kapitalismen!

Kom til åbent møde med Revolutionære Socialister om Donald Trump. Hvordan skal vi forstå fremkomsten af sådan en reaktionær figur, hvad er der på spil når han besøger Danmark, og hvorfor er det nødvendigt, at kæmpe imod det kapitalistiske system for at kunne kæmpe effektivt imod Trump?

Oplægget holdes af Marie Frederiksen fra Revolutionære Socialister og der vil efterfølgende være tid til diskussion og spørgsmål. Arrangementet er gratis, men hvis man har lyst til at donere en mønt eller to sætter vi pris på det, det hjælper os med at dække lejeudgifterne.

Mødet foregår i Christianshavns beboerhus (Lokale Nisten)

 

Yderligere information

Denne side bruger cookies. Du kan se mere om dem HERVed din fortsatte brug af vores side accepterer du vores Persondatapolitik.