Kalender:
Revolutionære Socialister
Dato:
17.09.2020 17:00 - 18:30
Sted:

Beskrivelse

racisme coverDet er ikke forskellige identiteter og udseender, der har skabt racismen. Racismen er ikke noget naturgivent. Raceideologiens fremkomst var et resultat af helt specifikke materielle og historiske omstændigheder: Den herskende klasses behov for at retfærdiggøre slaveriets barbariske produktionsmåde under den tidlige kapitalisme. Sammen med kapitalismen blev racismen udviklet videre og er i dag et overmåde vigtigt værktøj for at splitte arbejderklassen og sikre den herskende klasses overlevelse.
Hvis vi vil bekæmpe racismen, kan vi ikke nøjes med moralske fordømmelser og etikette. Vi må studere den og forstå dens rødder, som socialt fænomen, for at knuse den. Jonas Foldager, redaktør på Revolution lægger op til diskussion.
Vi glæder os til at se dig til et spændende møde. Efterfølgende kan man tage med på en nærtliggende bar og diskutere videre i mere uformelle omgivelser.
Tilmeld dig gerne begivenheden på facebook.

Yderligere information

Denne side bruger cookies. Du kan se mere om dem HERVed din fortsatte brug af vores side accepterer du vores Persondatapolitik.