Kalender:
Marxistiske Studerende
Dato:
18.02.2020 17:30 - 19:00
Sted:

Beskrivelse

hvorfor er revolution relevant— Åbent møde med Marxisitiske Studerende IGN —
— Den 18. februar kl. 17:30 i ‘Geobaren’ —

Den nuværende politiske situation er i høj grad pæget af store kriser. Økonomien hænger stadig i efterdønningerne fra finanskrisen i 2008, der har medført masive besparelser for unge og forringede forhold for arbejderklassen. Unge i hele verden har det sidste års tid mobiliseret imod klimakrisen, der er ved at ødelægge kloden, og politikerne bilder os ind at den såkaldte flygtningekrise kræver umenneskelige lejre for at få flygtninge til at flygte den anden vej.

Det bliver mere og mere tydeligt, at der er noget grundlæggende galt med det nuværende samfund, og at der skal store ændringer til for at løse kriserne. Men på trods af dette hænger den parlamentariske venstrefløj sig i et forståelsespapir, der i bedste fald kan sætte små lapper på nogle af samfundets store huller.

I Marxistiske Studerende mener vi, at der skal systemiske ændringer til, og at der er behov for en socialistisk revolution!

Til dette semesterstartsmøde vil vi introducere Marxistiske Studerende og diskutere, hvorfor revolution er relevant i dag. Så hvis du vil være med i kampen for en socialistisk revolution, høre mere om Marxistisk Studerende og Revolutionære Socialister eller blot undrer dig over, hvorfor revolution er relevant i dag, så tag din bedste kammerat under armen og tag til semesterstartsmøde med Marxistiske Studerende d. 1 oktober.

Vi starter med et introducerende oplæg om socialisme og revolution, så alle kan være med, og man behøver ikke at have læst noget på forhånd. Efterfølgende vil der være diskussion, hvor der er mulighed for at komme med sprøgsmål og kommentarer.

Vi glæder os til at se jer!

-
(Geobaren ligger i GEUS, Østervoldgade 10, 1350 København K, på 1. sal til højre for festsalen. Vi lægger et billede op i facebook begivenheden når vi kommer tættere på)

Yderligere information

Denne side bruger cookies. Du kan se mere om dem HERVed din fortsatte brug af vores side accepterer du vores Persondatapolitik.