Kammerater!

Jeg skriver til jer fra en politi celle i Gujranwala, den femte største by i Pakistan, hvor jeg blev arresteret denne morgen, sammen med 150 af mine kammerater, for den forbrydelse at protestere imod Pervez Musharrafs diktatur. Vi ledte en massedemonstration med tusinder af almindelige mennesker, fattige, der støtter PPP og er imod diktaturet.

I går blev vores parlament (the National Assembly) opløst efter fem år. I den periode har jeg kæmpet i parlamentet, i fabrikkerne, i gaderne og i landsbyerne. Jeg har kæmpet mod reaktionære arbejderlove, imod arbejdsløshed, imod fattigdom og uretfærdighed.

Vi har haft vigtige sejre. Vi har besejret forsøget på at privatisere Pakistan Stål. Men den virkelige kamp begynder nu: min kamp sammen med masserne for at ende denne uretfærdighed. Vi ved at vores kamp støttes af vores venner og kammerater i andre lande og det giver os styrke til at fortsætte trods alle forhindringerne.

Kammerater dem der har tvivlet om vores perspektiv om genfødslen af Folkepartiet (PPP) er blevet modbevist. De sekteriske partier og grupper er blevet likvideret i på ingen tid, fjernet af massernes bevægelse. Nu kan ingen betvivle at hele bevægelsen vil gå gennem PPP. Disse arrestationer vil ikke afskrække os. Kampen vil fortsætte. Vi fortsætte kampen for revolutionen, for socialisme.

Til arbejderne i alle lande der støtter os, har jeg kun denne besked. Vi kæmper imod diktatur og undtagelsestilstand, for demokratiske rettigheder. Men kampen er ikke kun imod diktaturet. Det er også imod det system der afføder diktatur: kapitalisme og feudalisme. Og min kamp vil ikke slutte før dette uretfærdige og undertrykkende system endelig er omstyrtet.

Så længe der stadig er sult, arbejdsløshed og hjemløshed kan vores kamp ikke ende. Den vil ikke ende før der er socialisme i Pakistan og over hele verden.

Send venligst mine hilsner til alle kammeraterne i Internationalen. Send mine hilsner til alle mine venner og kammerater og til alle arbejdere i verden.

Sejr til masserne!

Sejr til arbejderklassen!

Sammen kan vi vinde!

Zindabad! Manzoor Ahmed,

I Model Town Police Station i Gujranwala, Pakistan

16 november 2007

Vi appellerer til alle arbejdere og arbejderorganisationer at sende protestmeddelelser til deres lokale ambassader. Telefonopkald kan foretages til ambassader og konsulater for at ligge det nødvendige pres på regimet for at sikre Manzoors frigivelse, hvilket haster. Du kan finde information om den pakistanske ambassade i Danmark her: send støttemeddelelser til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., og kopi til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Yderligere information

Denne side bruger cookies. Du kan se mere om dem HERVed din fortsatte brug af vores side accepterer du vores Persondatapolitik.