USA har etableret syv nye militærbaser i Colombia og dermed indledt den største oprustning i Latinamerikas historie. Baserne er især rettet imod den folkelige og demokratiske revolution i Venezuela og bevægelsen for socialisme og selvbestemmelse der sker der og overalt i Latinamerika.

Samtidig fortsætter regimet i Colombia, med USAs og EUs opbakning i ryggen deres forfølgelse af faglige- og studenteraktive samt den politiske opposition og kontrolleret landet diktatorisk bl.a. igennem tusindvis af dødspatruljer.

Hvordan kan de militære, politiske og økonomiske trusler mod kontinentet stoppes? Hvordan kan der skabes fred i den 40 årige konflikt i Colombia? Hvilken betydning har de sociale bevægelser i landet?

Kom til møde mandag den 29. marts kl. 19-21 og deltag i diskussionen og solidaritetsarbejdet med Latinamerika.

Et panel bestående af Niklas Zenius Jespersen fra Hands Off Venezuela, Nina Lendal fra Colombian Student Wach (der for nyligt har været i Colombia) og en faglig repræsentant vil hver især give deres syn på henholdsvis menneskerettighedssituationen og situationen for studenter og arbejdere i Colombia, de amerikanske basers betydning for regionen og hvordan revolutionen i Venezuela kan forsvares.

Mødet vil foregå på Venezuelas ambassade, Toldbodgade 31, 3, København K. Deltagelse er gratis, alle er velkommende og tilmelding er ikke nødvendigt. Mødet er arrangeret af Hands Off Venezuela. Se mere: www.handsoffvenezuela.dk eller ring på 26 15 62 88 eller skriv til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. skriv også hvis du vil havde løbesedler til at dele ud.

Desuden gør vi opmærksom på den manifestation, en bred vifte af Venstrefløjs- og solidaritetsorganisaitoner arrangerer den 13. april under overskriften USA ud af Latinamerika. Se mere her: www.usaud.dk

Yderligere information

Denne side bruger cookies. Du kan se mere om dem HERVed din fortsatte brug af vores side accepterer du vores Persondatapolitik.