Vi har i Danmark i dag brug for folk, som med skarpe øjne kan øje på problemer og løse dem. På en rigtig måde. Et smil i dagligdagen. I det nye år. Det positive pust over landet. Anders Foghs nytårstale var sådan et pust. I talen glædede han sig over danske soldaters hjælp til fred i Irak. Gravfred.
I Danmark har vi velstand. Sagde Anders Fogh. I nytårstalen. Boligejerne behøves ikke at frygte at skatten stiger. Når værdien på boligen. Stiger. For vi har skattestop. I Danmark Sagde Anders. I nytårstalen. Det er dog ikke oplyst om lejerne, kan modtage højere boligstøtte, hvis lejen stiger. Med skattestop. Det er heller ikke oplyst om hospitalspatienter har noget at frygte. I Danmark. Med skattestop. Der er dog meddelt i B.T., at der problemer med rengøringen på Rigshospitalet. 300 døde. På et år. I Danmark. Med velstand. Med skattestop. Men heldigvis har vi overskud. Sagde Anders Fogh. Til at tænke på andre end os selv. Derfor løste politikerne også problemet. På en rigtig måde. Ikke ved at ansætte flere rengøringsfolk. Men med et smil i det nye år. En smiley.

Del

Yderligere information

Denne side bruger cookies. Du kan se mere om dem HERVed din fortsatte brug af vores side accepterer du vores Persondatapolitik.