I disse for vort land så vanskelige tider har ”på spidsen”-redaktionen langt om længe indset nødvendigheden af at lægge klassestandpunktet på hylden. Det samme må den almindelige arbejder gøre. Det er større og vigtigere opgaver i verden end at klynke over lønnedsættelser, fyringer, slagtning af efterløn og pension, stigende leveomkostninger og stress og jag. Vi må alle hjælpe til for at redde velfærdssamfundet.

Vi må som tænkende mennesker følge den socialdemokratiske ledelses (asocialdemokraterne) eksempel, hvis vi vil have en bid af den massive fremgang som deres velfærdsudspil har givet dem i meningsmålingerne (også kendt under navnet ”Helle-effekten”). I starten må vi, på redaktionen, indrømme, at vi ikke havde den store tiltro til at den nye kursændring ville hjælpe på vælgertilslutningen, men vores formodninger blev jo som bekendt gjort forfærdeligt til skamme. Nu går det jo frem over stok og sten.

Helle T har et slogan: ”lad os arbejde dem(regeringen) ud af kontorerne”. På grund af dette slogans popularitet i arbejderklassen(udtrykt gennem diverse glædesoptog o. lig.) har vi overført det til verdenen uden for Christiansborgs tykke mure: ”lad os arbejde dem(kapitalisterne) ud af kontorerne”. Dette slogan må tages op på alle arbejdspladser. Fjern efterløn, kontanthjælp, folkepension og alle andre offentlige ydelser! Sæt arbejdstiden i vejret! Sænk lønnen! Eller endnu bedre, afskaf lønnen og lad os lave frivilligt velgørende arbejde for vores respektive arbejdsgivere! Det kan nok være vi ville tage bosserne på sengen, hvis vi nægtede at gå hjem fra arbejde, eller nægtede at modtage løn og måske vaskede hans bil og pudsede hans sko. Ja, så kan det nok være de høje herre ville indse at der ikke var brug for dem, og at de bare kunne køre hjem i deres store (og nyvaskede) biler, til deres strandvejsvillaer og tælle deres penge uden at genere os andre. Så kunne det nok være at velfærdssamfundet ville være sikret.

Asocialdemokraterne har vist os vejen. Så let kunne det gøres! Hvis almindelige arbejdere bare ville tage sig sammen og lette røven. Nu vil nogen måske sige at den danske arbejderklasse ifølge statistikkerne allerede er den mest effektive pr arbejder, i hele verden. Ja ja, men derfor skal det vel ikke blive en sovepude? Nej, nu må vi være ansvarlige og stå sammen med vores venner i bestyrelseslokalerne og chefkontorerne og yde en indsats for det fælles bedste. Lige som Helle og hendes kumpaner.

Del

Yderligere information

Denne side bruger cookies. Du kan se mere om dem HERVed din fortsatte brug af vores side accepterer du vores Persondatapolitik.