Nyheden om Comandante Fidel Castros sygdom og den midlertidige uddelegering af magten er kilde til dyb bekymring hos verdens arbejderklasse.

Den nylige intensivering af den amerikanske imperialismes kampagne for genindførsel af kapitalisme indikerer at faren mod den cubanske revolution er meget stor.

Den internationale borgerlige presse fører en højrøstet kampagne om en formodet ”krise” på Cuba, mens de kontrarevolutionære i Miami jubler i gaderne.

Under disse omstændigheder er det en presserende pligt for verdens arbejderklasse at stå sammen om forsvaret af den cubanske revolution.

Den Internationale Marxistiske Tendens udtrykker sin solidaritet med den cubanske folk I dette svære øjeblik.

Vi forpligter os selv til at kæmpe imod den borgerlige kontrarevolutions forsøg på at genindføre kapitalismen på Cuba.

Vi afviser imperialismens aggressive politik og er imod enhver imperialistisk intervention eller indblanding på øen. Vi fordømmer også de borgerlige mediers løgnepropaganda, der under dække af at ”forsvare demokratiet” forbereder vejen for ødelæggelsen af den cubanske revolutions fremskridt og tilbagevenden til kapitalistisk slaveri.

• Forsvar den cubanske revolution!

• Ned med kapitalismen og imperialismen!

• Længe leve international socialisme!

Yderligere information

Denne side bruger cookies. Du kan se mere om dem HERVed din fortsatte brug af vores side accepterer du vores Persondatapolitik.